We zijn niet veranderd in termen van methodologie, maar in termen van kwaliteit en het proces zelf. We hebben onze processen in de loop van de tijd veranderd, zodat we innovatiever en responsiever kunnen zijn. We hebben onze processen verbeterd door ervoor te zorgen dat we de juiste materialen hebben en dat de juiste apparatuur wordt gebruikt om het werk te doen. En we hebben een goed idee van de beste manieren om dat werk te doen. En we doen ook meer dan alleen testen; we zijn ook betrokken bij marketing, die niet alleen het werk van het lab doet, maar ook de producten op de markt brengen. Dat is iets dat in de loop der tijd niet veel is veranderd. We werken ook samen met de industrie als geheel.

Een van de uitdagingen met remreiniger is dat we niet veel gegevens hebben over het gebruik van remreiniger in auto's.

Te vaak worden mensen misleid door veel producten. In feite word ik als wetenschapper voortdurend uitgedaagd door mensen die niet willen accepteren dat er veel alternatieven zijn, alleen maar omdat ze ze nog niet hebben gevonden.

Dus ik wilde weten welke remreiniger het beste voor mij is. In deze blog ga ik de resultaten van het eerste jaar van de remreinigertests in 2015 doornemen, met behulp van de beste remreiniger die ik toen gebruikte. Dit jaar wilde ik ook een nieuw merk remreiniger testen genaamd "Kloet". Na veel onderzoek heb ik het merk Kloet geselecteerd voor hun nieuwe product Kloet Bicycles. Eerst de testresultaten voor de remreiniger die ik heb getest: Testresultaat voor Kloet Fietsen nieuwe remreiniger. Het merk Kloet, dat ik dit jaar heb getest, is een merk dat ik de laatste tijd veel heb gebruikt, en het eerste product dat ik heb gebruikt na het kopen van een Kloet Bicycles.

Het doel is om u te presenteren met producten die meer zijn dan alleen een fles remreiniger, ze daadwerkelijk dienen een doel in uw garage, of om u te helpen beter te zorgen voor uw remleidingen en toekomstige rem-gerelateerde problemen te voorkomen.

Ik heb een paar favorieten, zoals de 'Kooie' die is ontworpen om schoon te maken, te beschermen en de conditie van de remleidingen, terwijl de bescherming van het rubber tegen vocht, terwijl de 'Mogul' is ontworpen voor gebruik in een klein, maar hoge zichtbaarheid gebied (zoals de garage) om puin dat heeft verzameld duidelijk. Ik ben een grote fan van de 'Dynamo' (die is ontworpen voor een specifiek doel in een specifiek voertuig), maar ik hou van alle verschillende stijlen van remreiniger uit onze catalogus, waaronder de 'Kooie' 'Vacuum-Eze' en zelfs de 'Mogul'. We staan zelfs bekend om een aantal producten te koop voor speciale promoties of evenementen.

Een lijst met onze meest bezochte blog en onze contactgegevens vindt u hier.

Hoe is het?

Ik heb geschreven een paar berichten onlangs over hoe het huidige remsysteem is echt oneerlijk voor vrouwen. Daarom hebben we de volgende gids samengesteld om vrouwen bewust te maken van wat er gebeurt en wat ze kunnen doen. Uiteindelijk is het alleen maar goed als je het in actie brengt. Daarom hebben we een brailleteer en een brailleteer blog gemaakt.

We hebben deze twee blogs gemaakt om vrouwen te laten weten wat er gaande is, wat ze kunnen doen en wat andere blogs ze moeten geïnteresseerd zijn in, om te helpen verspreiden het woord en om de hele wereld te helpen transparanter en gelijk. Deze blog gaat over de remreiniger en wat er gebeurt met onze samenleving en ons milieu.