In 2011 werd ik geïnterviewd door de BBC over de effecten van remreiniger op mijn handen. In dit interview legde ik uit dat ik lange tijd de volgende problemen had ervaren toen ik in een motorenfabriek in Nederland werkte: mijn vingertoppen en vingertoppen aan het stuur waren rood, mijn handen waren bedekt met een wit verband en na een tijdje bloedde mijn hand omdat de remreiniger mijn vingertoppen bedekte. Ik vertelde de BBC, dat mijn vrouw op dat moment werkte in een fabriek in dezelfde fabriek en nadat ze werkte er voor een week, merkte ze dat de remmen waren erg vies en de hele vloer was bedekt met remreiniger. De vloer was rood, de vingers waren gezwollen en er was een wit verband aan de binnenkant van de vingers. Dat was in november 2011 en dat was de eerste keer dat ik het witte verband zag.

Ik heb veel ervaring omdat ik dit al meer dan 20 jaar doe. Het internet is echt belangrijk en we bevinden ons nog steeds in deze overgangsfase waar we technologie moeten gebruiken. Daarom heb ik besloten om te schrijven over de remreiniger industrie, en ook over een ander soort remreiniger, een die uw remmen kan reinigen voor een fractie van de prijs.

De remreinigersindustrie in het algemeen is een van de grootste markten voor consumptiegoederen. Het is een zeer complexe markt met veel concurrenten en veel keuzes, wat veel druk betekent op de producenten van remreinigers. De meeste concurrenten die momenteel remreinigers verkopen, produceren dezelfde soort producten, dus het grootste deel van hun markt is al verzadigd. Ze hebben niet de capaciteit om uit te breiden, noch zijn ze in staat om nieuwe producten te introduceren. Ze produceren ook duurdere producten die gemakkelijk kunnen worden verward met de andere producten.

Mijn Ebook, dat heet "Cleaner-Troubleshoot Your Bicycle" is gedownload meer dan 300 000 keer in 25 talen.

Waarom doe ik de moeite om dit te doen?

Er zijn tal van berichten over het probleem, maar de meeste van hen hebben hetzelfde probleem, "Mijn fiets heeft remproblemen. Ze zijn te groot, te klein of ze zijn gewoon te gevoelig".

Maar dat is niet het juiste antwoord!

Ik heb duizenden remproblemen getest, maar de oplossing is niet altijd wat je denkt dat het is! Voor elk probleem dat je hebt, is de oplossing altijd anders. Soms heeft het te maken met de vering van de fiets, soms is het de geometrie van de fiets en/of het ontwerp van de fiets. Sommige komen vaak voor, anderen zijn gewoon zeldzaam of onvoorspelbaar. Om deze reden is het zo belangrijk om het verschil te begrijpen tussen wat normaal is en wat niet. Er zijn twee belangrijke soorten problemen die mensen zullen ervaren, en je moet weten hoe ze op te lossen.

Remstoring - De meeste mensen hebben dit probleem niet - ze kunnen niet bedenken waarom ze geen remkracht krijgen.

Ik ben geboren in Nederland en ik woon in de VS. Ik heb twee dochters: Elisabeth en Sophia. De blog is gewijd aan het opruimen op de weg in Nederland. Ik doe ook veel werk bij Home Depot. Deze blog is een samenwerking tussen een man die ik gebruikt om te werken met op een project en mezelf. Mijn blog is op een hiaat voor een tijdje, maar ik probeer om terug te gaan naar het. Ik ben van plan om te schrijven over hoe ik mijn werk doe en wat ik zoek als ik thuis kom.

Het belangrijkste is dat je niet stopt met lezen. Als je hier niet iets vinden wat je wilt, klik dan op de link 'Meer' links of druk op 'Bladeren' aan de rechterkant. Ook, als je niet van iets, u op de knop 'verwijderen' aan de rechterbovenhoek.